Voor bedrijven

Bij PC-Score draait alles om klanttevredenheid. Ook onze zakelijke klanten willen we zo goed mogelijk ondersteunen. Als zakelijke ICT-gebruiker stel je natuurlijk andere eisen aan je systemen dan thuis. Bij PC-Score denken we graag met onze zakelijke klanten mee en bieden wij altijd een passende oplossing. Naast het leveren van hardware om je werkplek in te richten, leveren we ook alle zakelijke diensten om jouw bedrijf optimaal te laten functioneren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan beveiliging, Microsoft 365 Business, webhosting, e-mail, internet, en VoIP. Het grote voordeel is dat PC-Score daarbij jouw aanspreekpunt is. Je hebt dus niet meer te maken met allerlei verschillende partijen of providers. Dat is wel zo efficiënt en overzichtelijk.

Zowel online als in onze winkel vind je ons uitgebreide assortiment. In onze winkel kun je bovendien altijd terecht voor een zakelijk advies.
Voor zakelijke klanten is vaak een ander kennis niveau gewenst dan voor thuis daarom vinden wij het fijn om te weten wanneer je komt. Wil je er zeker van zijn dat de juiste medewerker voldoende tijd voor je heeft maak dan een afspraak. Onze Technische dienst maakt nieuwe desktops en laptops gebruiksklaar en voert onderhoud en reparaties uit. Als je problemen met je desktop, laptop of netwerk hebt, dan kunnen wij via Hulp op afstand assisteren en als het nodig is met Service op locatie een oplossing bieden. 

Maar PC-Score gaat verder. Voor een optimale en veilige manier van werken heb je een goed ingericht zakelijk account nodig, aangevuld met de juiste verificatieopties om in te loggen. Wij merken dat veel gebruikers hier moeite mee hebben. Onze medewerkers helpen daarom graag met de inrichting van jouw account, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Wil je hiermee geholpen worden? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven