Serverbeheer

Als aanvulling op PC-Safe ZZP of MKB bieden wij Serverbeheer aan voor het onderhoud van je server(s).

PC-Score heeft bijzonder veel kennis in huis op het gebied van servers. Wij beschikken over ervaren medewerkers met het gewenste kennisniveau, die je kunnen helpen met de levering en het onderhoud van servers.

Bij Serverbeheer installeren we updates en monitoren we de werking voor een optimale functionaliteit. We kunnen nieuwe gebruikers aanmaken en functies aanpassen, die door de server worden beheerd. We voorzien alle servers van speciale security software (EDR), waarmee voortdurend wordt gecontroleerd op zwakke punten. Hierdoor wordt de kans op mogelijke hacks, gijzelsoftware en virusbesmettingen geminimaliseerd. Als er toch een besmetting plaatsvindt, dan kunnen we met EDR een zogenaamde rollback uitvoeren. Hierbij wordt het systeem teruggezet naar een eerder gemaakte kopie.

Serverbeheer op locatie
Bij sommige servers is een vast aanspreekpunt en periodiek onderhoud op locatie gewenst. Indien nodig komen wij per maand, per kwartaal of jaarlijks langs om aanvullende controle op maat uit te voeren. Heb je interesse in Serverbeheer op locatie? Neem dan contact met ons op.

Wat kost het?

Serverbeheer
26,50
  • excl. btw, per server / per maand

Als je nog vragen hebt of een vrijblijvend adviesgesprek wilt, kun je via de onderstaande button direct online een afspraak inplannen.

Scroll naar boven