Retourneren

1. Afkoelperiode
U heeft een afkoelperiode van 14 dagen, vanaf het moment van levering (het moment waarop de koper het gekochte heeft ontvangen), waarbinnen u zonder opgaaf van reden een product kunt retourneren. Dit kunt u doen door beroep te doen op uw herroepingsrecht. Om hier gebruik van te maken, kunt u zich richten tot de door de  ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies. In het geval van herroeping van uw aankoop kunt u hier het herroepingsformulier van PC-Score Downloaden en geheel ingevuld terug mailen of per post versturen naar PC-Score. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat u van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heeft u vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. Meer informatie over herroeping kunt u lezen in artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Uitzonderingen zijn: “Softwarepakketten die op een materiële drager worden geleverd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Voor inktpatronen geldt dat deze voor de beoordeling hiervan niet uitgepakt hoeven te worden. Doet u dit toch, dan kunnen wij deze niet meer als nieuw verkopen. De waardevermindering van 100% kunnen wij dan bij u in rekening brengen.”

2. Ruilen
Ruilen kan binnen 14 dagen na levering. Voor zowel ruilen als retourneren geldt het volgende. Het betreft alle artikelen, uitgezonderd softwarepakketten die op een materiële drager worden geleverd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Daarnaast dient het product, voor zover mogelijk, compleet en onbeschadigd te zijn en vragen wij u om een aankoopbewijs (bijvoorbeeld de factuur) mee te sturen met de retour. Indien u de originele verpakking nog heeft, verzoeken wij u het product hierin te verpakken. Wij verzoeken u verder om geen teksten te schrijven of stickers of plakband te plakken op de originele verpakking. Verpak de retourartikelen in een doos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan. U kunt er voor kiezen om het product terug te brengen in onze winkel of terug te sturen. Terugbetaling geschiedt zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontbinding.

Indien het geretourneerde product gebruikt is (gebruikssporen vertoond) of beschadigd is, kan PC-Score de kosten hiervoor bij u in rekening brengen.

3. Retourneren met een retour formulier.
Wij verzoeken u bij het retourneren van aangeschafte producten, gebruik te maken van ons retourformulier.
– Dit kunt u doen door hier een Retour-nummer aan te vragen.
– Vervolgens kunt u ons retourformulier downloaden.
– Dit formulier dient u volledig ingevuld naar info@pcscore.nl te sturen.
– De bestelling dient daarna zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen van het Retour-nummer, retour gestuurd te worden.
– De producten dienen te voldoen aan de eisen zoals bij punt 2 beschreven. Indien dit niet het geval is kan PC-Score er voor kiezen het product deels te vergoeden.
– De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden toegestuurd.
– Wij vragen u om op de retourzending duidelijk het Retour-nummer (indien u deze heeft) te vermelden. Ook vragen wij u om een print van het retourformulier bij het product te voegen.”
– De consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.

4. Retourneren en verzendkosten.
U kunt uw product terugsturen naar het onderstaand retouradres. Wij zullen de aankoopsom van het product, inclusief eventueel berekende verzend- en betalingskosten terugstorten op uw bankrekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

5. Online bestellen en offline retourneren
U kunt altijd het door u bestelde product in onze winkel retour brengen. Een van onze medewerkers zal dan de afhandeling verder voor u verzorgen.

Retouradres:
PC-Score Renkum BV
Dorpsstraat 6a
6871 AL Renkum

Scroll naar boven