Internet en VoIP

Internet
Ook voor een zakelijke internetverbinding met bijbehorende opties kan je bij ons terecht. Dit kan een ADSL-, VDSL- of glasvezelverbinding zijn.

Waarom internet via PC-Score?
PC-Score biedt in veel gevallen meer mogelijkheden dan de oplossingen van providers. Wanneer wij je internetverbinding leveren, krijg je geen ‘gratis’ modem, maar schaf je zelf de gewenste hardware aan bij PC-Score. Denk hierbij aan modems, switchen, firewalls, wifi-accesspoints etc.
Ook bieden we netwerkoplossingen zoals het inrichten van VPN en 2-factor toegang. We zoeken samen uit welke apparatuur er nodig is en zorgen ervoor dat je netwerk wordt ingericht. Wanneer er via PC-Score zowel internet als VoIP wordt afgenomen, kunnen wij dit voorzien van IP VPN. Hiermee heb je een veilige netwerkomgeving voor telefoondiensten.

Het grote voordeel is dat PC-Score jouw aanspreekpunt is. Je hebt dus niet meer te maken met verschillende partijen/providers. Dat is wel zo efficiënt en overzichtelijk.
De support loopt via PC-Safe Netwerkbeheer.  Meer informatie over Netwerkbeheer vind je hier.

VoIP
VoIP is bellen via een internetverbinding. Op deze manier bellen heeft een aantal grote voordelen, zoals een grotere bereikbaarheid en flexibiliteit.

PC-Score biedt VoIP-oplossingen en kan deze werkend maken op een vast of draadloos toestel of via een app op je smartphone. Zo ben je met je vaste zakelijke nummer altijd en overal bereikbaar. Wij leveren vaste of draadloze toestellen van de merken Yealink en Gigaset.

De vaste VoIP-toestellen zijn locatie-onafhankelijk. Je kunt deze toestellen bijvoorbeeld thuis, op kantoor of op een tijdelijke werkplek gebruiken.

De voordelen van VoIP zijn:

  • Locatie-onafhankelijk
  • Optimaal bereikbaar op je vaste nummer.
  • Diverse opties zoals wachtrij, doorschakelmogelijkheden, keuzemenu- en voicemailopties
  • We kunnen bestaande telefoonnummers overnemen van je huidige provider.

Interesse? Voor meer informatie of een offerte op maat kun je contact met ons opnemen.

Scroll naar boven