PC-Score voor thuis
Bij ons draait alles om klanttevredenheid! Met een winkel in Renkum, een webshop, een technische dienst en een helpdesk voor ondersteuning hebben wij alles in huis om onze klanten te bedienen.
Previous slide
Next slide

Voor thuis

Bij PC-Score draait alles om klanttevredenheid. Wij willen graag dat onze klanten niets tekort komen. Ons streven is om een complete ICT-oplossing te bieden voor thuis, die je leven gemakkelijker maakt, of het nu gaat om werk, school of vrije tijd.

Zowel online als in onze winkel vind je ons uitgebreide assortiment voor thuis. Naast verkoop kun je in onze winkel bovendien altijd terecht voor advies. Onze Technische dienst maakt nieuwe desktops en laptops gebruiksklaar en voert onderhoud en reparaties uit.
Als je thuis problemen met je desktop, laptop of netwerk hebt, dan kunnen wij via Hulp op afstand assisteren en als het nodig is met Service op locatie een oplossing bieden.

Maar PC-Score gaat verder. Voor een optimale en veilige manier van werken heb je een goed ingericht account nodig, aangevuld met de juiste verificatieopties om in te loggen.
Wij merken dat veel gebruikers hier moeite mee hebben. Onze medewerkers helpen daarom graag met de inrichting van jouw account, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Wil je hiermee geholpen worden? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven