Cloud

De meeste zakelijke gebruikers werken al in de cloud, bijvoorbeeld met Microsoft 365 Business of een online boekhoudprogramma. Uiteraard zijn er ook aanvullende diensten en mogelijkheden waar wij mee kunnen helpen via zoals een VPS.

Virtual Private Server
Altijd je werkplek bij de hand, ongeacht waar je bent? Het kan met Hosted Desktop van PC-Score. Met een Virtual Private Server (afgekort VPS) beschik je over je eigen persoonlijke virtuele server in de cloud. Zoals de naam al zegt, is dit je eigen werkruimte in de cloud. Je kan overal inloggen en werken in je eigen omgeving. Je bent dus nooit meer afhankelijk van een vast bureau, want je werkplek reist altijd met je mee. Een VPS is bijzonder interessant voor actieve, dynamische ondernemers die veel onderweg zijn. Wellicht run je een bedrijf in het buitenland en ben je veel aan het reizen of deel je gegevens met partijen die verspreid zitten over het land of continent. Kortom, met een VPS sta je nooit stil en kun je altijd en overal verder met je werkzaamheden.

Al jouw software in de cloud? PC-Score regelt het graag voor je.
Gebruik je specifieke software of programma’s zoals een boekhoudpakket, tekenprogramma of Microsoft 365 Business? Wij kunnen al jouw software op de VPS installeren. Zo wordt het mogelijk om deze programma’s vanaf elke gewenste plek te gebruiken. De toegang tot de VPS kan via VPN en 2-factorverificatie beveiligd worden.

Als je nog vragen hebt of een vrijblijvend adviesgesprek wilt, kun je via de onderstaande buttons direct online een afspraak inplannen.

Wat kost het?

Trans IP X4 VPS
57,50
  • excl. btw, per maand
  • (VPS incl. support)

Wat kost het?

Pure SSD 8X VPS
87,50
  • excl. btw, per maand
  • (VPS incl. support)

Wat kost het?

Azure VPS
...
  • Prijs op aanvraag
  •  
Scroll naar boven