Advies en verkoop

PC-Score heeft al meer dan 27 jaar een winkel aan de Dorpsstraat in Renkum. Hier verkopen wij alles op het gebied van desktops, laptops en aanverwante artikelen. In onze winkel vind je ons zorgvuldig geselecteerde assortiment van de grote merken.

In onze winkel proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Naast het verkopen van producten als desktops, laptops, printers, kabels en antivirussoftware geven we graag advies op maat. Ieder persoon en situatie is namelijk anders en heeft een specialistische en persoonlijke aanpak nodig.
Voor elke voorkeur of situatie is er bij PC-Score passende apparatuur te verkrijgen. Heb je bijzondere wensen en stel je liever zelf een pc samen? Ook voor een systeem op maat kun je bij ons terecht.

PC-Score werkt uitsluitend samen met merken die de beste prijs en kwaliteit leveren! Op de merkenpagina vertellen we je waarom we daar voor kiezen. Natuurlijk geven we ook advies over wat er het beste past in jouw thuissituatie. Werkt de wifi niet naar behoren? Als het nodig is, kunnen we bij je thuis komen om bijvoorbeeld te helpen met de aanleg van een wifi-netwerk.

Scroll naar boven