Storingsdienst

Je neemt contact met ons op en wij komen er aan. Dat is het basis principe van onze storingsdienst. Wij zijn flexibel en mobiel en kunnen snel op locatie komen om het probleem te analyseren en hiervoor een oplossing te bieden. Deze service is er zowel voor al onze particuliere als onze zakelijke klanten.

PC-Score beschikt zowel over een interne technische dienst, als een buitendienst. Wij kunnen dus ook reparaties aan huis of op de zaak uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan een internetstoring, een vastgelopen printer of een andere (kleine) storing. Maar denk bijvoorbeeld ook aan probleem van de voeding van je server of andere hardware gerelateerde problemen. Voor problemen die bij jouw op locatie niet op te lossen zijn, nemen wij je apparatuur eventueel ter reparatie mee naar onze technische dienst in Renkum.

Gemiddeld bedraagt de afhandelingstijd van een reparatie 1-2 werkdagen. We benadrukken graag dat de aard van de reparatie in combinatie met de actuele wachtrijlengte uiteindelijk bepalend is voor de daadwerkelijke afhandelingstijd van je reparatie. Graag willen wij benadrukken dat PC-Score nooit garanties geeft m.b.t. afhandelingstijd. Onze technische dienst doet ten allen tijden uiterst hun best om jouw reparatie zo snel mogelijk tot een goede einde te brengen.

Je kunt onze zakelijke helpdesk bereiken via 088-1187572. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur t/m 17:00 uur. In het geval van spoedeisende zaken zijn wij als extra service buiten deze tijden ook bereikbaar als storingsnummer. Bel je vanuit het buitenland dan willen wij je graag verzoeken het volgende nummer te bellen: 0317-350095 (keuze #5). Ben je in het bezit van een PC-Safe Gold of PC-Safe Business abonnement? Bel dan naar 0317-350095 (keuze #4)

In overleg kan onze technische dienst ook ‘s avonds of op zaterdag bij je langskomen! Hieronder vindt je een overzicht van de tarieven zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan. Ons doel is jouw zo snel mogelijk weer verder te helpen.

Starttarief/voorrijkosten van € 18,75 binnen de gemeente Renkum en Wageningen

Buiten de gemeente Renkum en Wageningen geldt een tarief van € 1,00 per gereden km

€ 18,75 per kwartier / € 75,00 per uur

Bij afname van een PC-Safe Business abonnement gelden andere tarieven. Dit zijn gereduceerde prijzen t.o.v. onze standaard storingsdienst. Wil je graag meer weten over onze storingsdienst of een ander product van PC-Score? Dat kan! Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Klik op de knop hieronder om naar onze contact pagina te gaan. Vanuit hier zijn er diverse mogelijkheden om ons op jouw gewenste manier te bereiken.

Scroll naar boven