Onze Winkel

In de winkel geven wij klanten advies over onze producten en diensten. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:30 uur tot 18:00 uur en elke zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

In onze winkel zijn altijd gespecialiseerde medewerkers aanwezig, die graag hun kennis over het assortiment met je delen. Voor zakelijke klanten is vaak een ander kennisniveau gewenst dan voor thuis, daarom vinden wij het fijn om te weten wanneer je komt. Wil je er zeker van zijn dat de juiste medewerker voldoende tijd voor je heeft? Maak dan een afspraak via onderstaande button.

Ons assortiment bestaat uit veel producten. We presenteren slechts een gedeelte hiervan in onze winkel. Denk hierbij aan desktops, laptops, printers, beeldschermen, toetsenborden, muizen, kabels, inktpatronen en netwerkbenodigdheden. Ons volledige assortiment vind je in onze webshop.  Ben je op zoek naar een ander product of merk? Neem dan contact met ons op.

Wij nodigen je uit om een keer in onze winkel langs te komen. Wij helpen je graag, dus hopelijk tot snel! De koffie staat klaar!

Wil je direct onze winkel bekijken? Dat kan via de virtuele tour bovenaan deze pagina..

Scroll naar boven