Zakelijke ICT lease

Zakelijke ICT lease

Bij PC-Score gaan we graan een stap verder. Wij streven er naar een ultieme service en gebruikerservaring te bieden voor al onze klanten. Voor zakelijke klanten bij PC-Score bieden wij de mogelijkheid om moderne, en in de regel kostbare, IT-apparatuur te leasen in plaats van daadwerkelijk aan te schaffen. Zo staat PC-Score je bij in het creëren van een gezonde onderneming. PC-Score biedt in dit geval een totaal oplossing voor bedrijven klein en groot.

Denk bijvoorbeeld aan het leasen van een eigen server. Samen met de klant maken wij een op maat gemaakt plan en proberen zo vast te stellen welke essentiële apparaten er daadwerkelijk nodig zijn. Servers & werkplekken zijn een grote investering, PC-Score kan de ondernemer een heel netwerk (server, werkplekken & installatie) aanbieden. De looptijd of leaseperiode is 3, 4 of 5 jaar, en zorgt ervoor dat jouw bedrijf elke 3, 4 of 5 jaar over een geheel nieuw netwerk kan beschikken.

Uiteraard zijn er ontelbaar situaties, mogelijkheden en wensen die voor ieder bedrijf anders zijn. Wij komen graag bij je langs om middels een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Ter illustratie: Voor een netwerk met een aanschafwaarde van € 10.000 excl. 21% BTW betaal je je de volgende maandelijkse tarieven (Onderstaande tarieven zijn excl. 21% BTW en zijn slechts een rekenvoorbeeld)

3 jaar     €    333,33
4 jaar     €    250,00
5 jaar     €    200,00

Wil je graag meer weten over de diverse lease mogelijkheden of een ander product en/of dienst van PC-Score? Dat kan! Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Klik op de knop hieronder om naar onze contact pagina te gaan. Vanuit hier zijn er diverse mogelijkheden om ons op jouw gewenste manier te bereiken.

Scroll naar boven