Webhosting, Domeinregistratie, E-mail

Domeinen, Hosting en E-mail

Wat is webhosting eigenlijk precies? Met hosting huur je een stukje opslag op een server waar allerlei informatie verzamelt en bewaard wordt. PC-Score beschikt over een eigen server ruimte waarin wij alle gegevens, versleuteld, in opslaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan websites, domeinnamen, e-mail adressen en mailboxen. Zonder goede hosting kunnen jouw apparaten niet met elkaar gegevens uitwisselen.

Goede en snelle hosting is essentieel voor jouw online domeinen. Zonder webhosting is jouw website, emailadres of cloud opslag simpelweg niet beschikbaar of bereikbaar voor andere gebruikers of geadresseerde. Het is dus belangrijk hier constante kwaliteit in te bieden.

Denk je dat wij je kunnen helpen met je hosting, domeinnamen of e-mail oplossingen en wil je graag meer weten over de diverse mogelijkheden van PC-Score? Dat kan! Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Klik op de knop hieronder om naar onze contact pagina te gaan. Vanuit hier zijn er diverse mogelijkheden om ons op jouw gewenste manier te bereiken.

Scroll naar boven