Back-up online

Nooit meer gegevens kwijt, uw bestanden veilig opgeslagen, dat kan bij PC-Score met Back-up Online.

Back-up Online beschermt uw kostbare bestanden door een veilige online kopie te maken. Het werkt volledig automatisch, is gemakkelijk te installeren en beheren en is volledig veilig.

Hoe werkt het:

Met Back-up Online maakt u snel en eenvoudig via internet een automatische back-up van uw bestanden. Uw gegevens en documenten worden veilig opgeslagen door PC-Score en u kunt ze eenvoudig weer terughalen. U geeft zelf aan van welke bestanden u een back-up wilt maken. Back-up Online zorgt dan voor een automatische back-up op de ingestelde tijd, bijvoorbeeld in de avond.

Al uw bestanden veilig opslaan
Om uw gegevens veilig te stellen, maken wij gebruik van een dubbele back-up in twee verschillende datacenters. In het geval van een incident, zorgt dit voor extra veiligheid. Back-up Online kent een Fair Use Policy.

Eenvoudig bestanden terughalen
Via het bijgeleverde programma Back-up Manager haalt u eenvoudig uw bestanden terug. 

Online uw bestanden opslaan
Uw gegevens worden opgeslagen in een datacenter, een soort digitale kluis. Deze digitale kluis is permanent beschermd.

De voordelen van Back-up Online op een rijtje:

  • Veiligheid: Veilige data-opslag, op basis van Fair Use Policy. De datacenters waar de gegevens worden opgeslagen staan in Nederland en voldoen aan de hoogste beveiligingseisen.
  • Automatische dubbele online back-up van uw bestanden.
  • Snelheid: U maakt eenmalig een back-up van de bestanden en alleen nieuwe of gewijzigde bestanden worden daarna opgeslagen. Dat is snel en efficiënt.
  • Betrouwbaarheid: Al uw bestanden zijn versleuteld volgens 128 bits encryptie. Alleen u hebt toegang tot uw bestanden met een zelfgekozen inlognaam en wachtwoord.
  • Verloren bestanden kunt u eenvoudig terughalen.
  • Overzicht: Na een back-up krijgt u altijd een overzichtsmail van de resultaten.

Prijzen:

Hieronder volgt een overzicht van de prijzen van de VPS diensten van PC-score.

 

Voorwaarden:

Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.

  • Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is maandelijks opzegbaar. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt daarna, zonder opzegging telkens stilzwijgend met 1 jaar verlengd.
  • Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
  • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.
  • Het abonnement op een domeinnaam dient u minimaal 1 maand voor de afloop van de contractperiode te beëindigen. De aan de domeinnaam gekoppelde dienst (bijvoorbeeld Office 365) kunt u wél maandelijks beëindigen.

Scroll naar boven