Thuisbezorgd

Bij PC-Score zijn we iedere dag bezig onze services en diensten uit te breiden. Wij willen graag dat onze klanten zowel op particulier als zakelijk vlak niets te kort komen. Met diensten en services als onze storingsdienst, technische dienst, help desk (zowel zakelijk als privé), diverse PC-Safe abonnementen en hulp op afstand mogelijkheden zijn natuurlijk al een flink eind op weg.

PC-Score is meer dan alleen een computer winkel. Buiten een winkel in Renkum en een uitgebreide helpdesk heeft PC-Score ook uitgebreide webshop. In onze webshop vind je le-ter-lijk alles op het gebied van PC’s, notebooks, laptops, tablets, telefonie, printen/scannen, kabels en nog veel en veel meer!

In combinatie met “Gebruikslaar maken of Gebruiksklaar maken & Backup bieden wij tevens de mogelijkheid om jouw nieuwe computer of notebook bij je thuis te bezorgen en te installeren. Hierdoor kun je direct zorgeloos aan de slag met je  nieuwe aankoop.
Binnen enkele dagen heb jij je bestelling in huis. Onze chauffeur heeft een technische achtergrond en weet precies hoe hij of zij jouw apparaat correct moet installeren en afleveren. Je hoeft nergens meer naar om te kijken! Nadat je apparatuur correct is afgeleverd kun je op locatie afrekenen d.m.v. het mobiele pin apparaat.

Een overzicht van tarieven en opmerkingen:

  • Uw order wordt op locatie bezorgd en aangesloten binnen een straal van maximaal 50 km.
  • (tot maximaal 1 uur werk).Voor alle overige werkzaamheden geldt het tarief: € 18,75 per kwartier.
  • Prijzen exclusief 21% btw en uitsluitend voor zakelijke klanten/bedrijven (MKB).
  • Bij afname van PC-Safe Business gelden andere prijzen (zie folder PC-Safe Business).

Je product(en) wordt bezorgd en aangesloten. Werkzaamheden tot 1 uur zijn inbegrepen (€75,-)

Je product(en) wordt bezorgd en aangesloten. Werkzaamheden tot 2 uur zijn inbegrepen (€150,-

Wil je graag meer weten over andere producten en/of diensten van PC-Score? Dat kan! Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Klik op de knop hieronder om naar onze contact pagina te gaan. Vanuit hier zijn er diverse mogelijkheden om ons op jouw gewenste manier te bereiken.

Scroll naar boven