Hulp op afstand

Als extra service bieden wij ook hulp op afstand aan. Met behulp van Teamviewer software kunnen wij de besturing van jouw computer, laptop of tablet (werkplekken en servers) tijdelijk overnemen en support op afstand bieden.

In het geval van een PC-Safe Gold of PC-Safe Business abonnement bieden wij gratis hulp op afstand. PC-Safe van PC-Score biedt voor iedere situatie een passende oplossing. PC-Safe beveiligd jouw computer, laptop en tablet tegen antivirussen, biedt onderhoudssoftware en maakt het mogelijk jouw probleem op afstand op te lossen. Wil je graag meer weten over PC-Safe van PC-Score? Klik dan op één van de onderstaande knoppen om meer informatie te zien.

Hoe gaan wij te werk? Een medewerker van PC-Score neemt telefonisch een aantal stappen met je door om Teamviewer te installeren op jouw Windows computer of Mac. Op instructie van de medewerker kun je via onze website het benodigde bestand downloaden. Klik op de knop hieronder om naar de correcte pagina te gaan. Op deze pagina vind je twee knoppen. Één met een Windows icoon, Teamviewer voor Windows en één met een Apple icoon, Teamviewer voor Mac.

Nadat je de software, met assistentie van één van onze service medewerkers, hebt geïnstalleerd zie je een tweetal getallen. Het is belangrijk het dialoog met de getallen zichtbaar in beeld te houden. Onze service medewerker heeft deze combinaties namelijk nodig om in te loggen op jouw computer, laptop of tablet.

Nadat één van onze medewerkers succesvol met jouw apparaat is verbonden kunnen wij beginnen met het oplossen van je probleem. Terwijl jij telefonisch je conflict kenbaar maakt zal onze gespecialiseerde service medewerker het probleem voor je traceren en oplossen. .* Bij vragen of calamiteiten hoeven wij dus niet per direct ter plaatse te komen. De meeste softwareproblemen kunnen wij d.m.v. hulp op afstand oplossen. Indien het probleem niet op afstand te verhelpen is, of wanneer er sprake is van een hardware storing, dan kun je tegen gereduceerd tarief terecht bij onze Technische Dienst. Je krijgt als PC-Safe Business klant een korting van 10% op alle gevoerde arbeidskosten.

Wil je graag meer weten over Hulp op afstand of een andere dienst of product van PC-Score? Dat kan! Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Klik op de knop hieronder om naar onze contact pagina te gaan. Vanuit hier zijn er diverse mogelijkheden om ons op jouw gewenste manier te bereiken.

Scroll naar boven