Hosted Desktop (VPS)

Altijd je werkplek bij de hand, ongeacht waar je bent? Het kan Met Hosted Desktop van PC-Score.
Met een Virtual Private Server (afgekort VPS) Beschik je over je eigen persoonlijke virtuele server in de Cloud. Zoals de naam al zegt, is dit je eigen werkruimte in de Cloud. Je kunt overal inloggen en werken in je eigen serveromgeving. Je bent dus nooit meer afhankelijk van een vaste werkplek want je werkplek reist in dit geval ten allen tijden met je mee.

Het gebruiken van een VPS is bijzonder interessant voor de actieve, bewegende ondernemer die veel onderweg is. Wellicht run je een bedrijf in het buitenland en ben je veel aan het reizen, of deel je gegevens uit met diverse partijen verspreid over het land of continent. Kortom met een VPS sta je nooit stil en kun je altijd verder met je werkzaamheden.

Je boekhoudprogramma in de Cloud? PC-Score regelt het graag voor je.
Werk je met een boekhoudpakket zoals Unit4 of King dan kunnen wij dit voor je in de Cloud installeren. Zo wordt het mogelijk om je boekhouding nu vanaf iedere gewenste plek bij te houden.

Voor meer informatie en prijzen willen graag persoonlijk met je in contact komen. Een goed werkende VPS is namelijk voor ieder type gebruik uniek en kent een andere plan van aanpak. Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Klik op de knop hieronder om naar onze contact pagina te gaan. Vanuit hier zijn er diverse mogelijkheden om ons op jouw gewenste manier te bereiken.

Prijzen:
Hieronder volgt een overzicht van de prijzen van de VPS diensten van PC-score:

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je via onderstaande button contact met ons opnemen.

Scroll naar boven